miercuri, 30 iunie 2010

O fetita de numai o zi, arsa cu apa clocotita de o asistenta neglijenta!

O fetita venita pe lume de numai o zi a fost arsa dupa ce o asistenta i-a pus in patut o sticla cu apa clocotita pentru a o incalzi. Parintii sunt absolut socati. Este primul lor copil si a fost nenorocit.Totul s-a petrecut miercuri dimineata.

Asistenta nu s-a gandit o secunda ca dopul sticlei se poate desface si ca apa clocotita va atinge pielea micutei.

Pentru ca nimeni din conducerea spitalului nu vrea sa vorbeasca, este greu de spus de ce femeia a ales aceasta metoda rudimentara in loc sa puna copilul intr-un incubator.

Bebelusul a fost adus de urgenta la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Fetita a fost evaluata de medicii neonatologi, dar si de specilistii in chirurgie plastica, iar starea ei este stabila.

Ei spun ca ranile suferite sunt destul de grave si profunde, acestea, fiind arsuri de contact, reprezinta o urgenta medicala mai ales ca este vorba de un pacient in varsta de o zi.

Bebelusul a fost operat de cum a ajuns la spital, medicii i-au curatat arsurile, care se intind pe 3% din suprafata corpului.

Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/o-fetita-de-numai-o-zi-arsa-cu-apa-clocotita-de-o-asistenta-neglijenta.html

Niciun comentariu: