joi, 11 septembrie 2008

Asistenta-şefă de la Maternitatea Giuleşti ameninţă că va dă în judecată rudele unuia dintre bebeluşii arşi

După scandalul bebeluşilor arşi de la Maternitatea Giuleşti apar şi ameninţările. Asistenta-şefă a clinicii a recunoscut, în direct, la emisiunea "Realitatea te priveşte" că a ameninţat cu procesul una dintre mămicile care stă acum internată în spital, cu bebeluşului îmbolnăvit de cadrele medicale.
Deşi a trecut mai bine de o săptămână de la incidentul în care cadrele medicale au confundat sticluţele cu dezinfectant, nici până la această oră spitalul nu a făcut public numele substanţei folosite de asistente.

"Ştiu că este vorba despre o substanţă care nu se foloseşte pe pielea nou-născuţilor", a precizat asistenta-şef, Doinea Pecingine.

Verişoara bebeluşului susţine că substanţa respectivă nu era un dezinfectant pentru oameni, ci o soluţie de curăţat podele.

Potrivit legii, spitalul este obligat să încheie o poliţă de asigurare din care ar putea suporta prejudiciile provocate pacienţilor. Suma asigurată este de minim 500 de mii de euro.

Sursa: http://www.realitatea.net/asistenta-sefa-de-la-maternitatea-giulesti-ameninta-ca-va-da-in-judecata-rudele-unuia-dintre-bebelusii-arsi_345826.html

Un comentariu:

hidroizolatii spunea...

Din punctul meu de vedere cred ca sistemul trebuie revigorat de principiu de la cap...nu de la coada...(deoarece e deja imputit) de ce nu se fac astfel de controale inainte de intamplarea unor tragedii precum ,,Giulesti" ?