joi, 20 august 2009

S-a chinuit 28 de ore sa nasca! Timp in care pruncul i-a murit in pantec

Povestea lor este impresionanta. Femeia spune ca medicii au lasat-o in chinuri groaznice, mai bine de doua zile, si nu au facut nimic ca sa-i salveze pruncul. Abia dupa 28 de ore ginecologii i-ar fi scos bebelusul oricum mort. Sotul ei a facut astazi plangere la Parchet si la Colegiul Medicilor.

Cei care n-au miscat un deget ca sa le salveze pruncul trebuie sa raspunda pentru neglijenta lor, spun cei doi tineri care astazi s-au adresat autoritatilor.

Sambata, femeia a intrat in travaliu si s-a grabit sa ajunga la spital. A fost consultata, iar medicii i-ar fi spus ca nu are nicio problema si ca va naste a doua zi. Peste noapte, au inceput insa durerile insuportabile. Povesteste ca a implorat sa fie operata, dar i s-ar fi spus ca nu e cazul. Nici peste zi nu a nascut, iar in a doua noapte de groaza parca a picat cerul.

Doborata psihic, isi aminteste ingrozita cum a primit o noua lovitura. Ore in sir a stat cu copilul mort in burta, desi i-ar fi implorat pe doctori sa intervina chirurgical.

Medicii spun ca investigatiile din ziua internarii, dar si dosarul pe care il avea de la ginecologul ei, nu aratau ca ar fi avut vreo problema. Si totusi, ginecologii au descoperit ulterior ca pruncul se dezvoltase si de fapt avea putine sanse.

Ancheta inceputa deja il vizeaza si pe specialistul care a ingrijit-o pe femeie din primele luni de sarcina si care, spun colegii lui, ar fi trebuit sa depisteze primul problema.

Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/s-a-chinuit-28-de-ore-sa-nasca-timp-in-care-pruncul-i-a-murit-in-pantec.html

Niciun comentariu: