sâmbătă, 15 mai 2010

Jana Kramer, la un pas de moarte din cauza prestaţiei medicilor români

Starul hoolywood-ian al filmului 'One Tree Hill' Jana Kramer a trebuit să sisteze filmările peste mări deoarece era prea bolnavă pentru a mai lucra. Medici români au decis că trebuie să-i elimine apendicele, informează - vineri - site-ul american Hollywood.com. Dar cum ea continua să nu se simtă bine, a luat primul zbor spre State, unde a aflat că medicii români i-au pus un diagnostic greşit în loc să-i elimine vezicula biliară. Doctorii americani i-au explicat că dacă nu i se extirpa la timp acest organ, ar fi murit.

Potrivit declaraţiei sale în revista Maxim, Jana Kramer a început să aibă 'senzaţii de rău', dar 'nu voia să se plângă şi să fie considerată o problemă'. În cele din urmă însă a trebuit să meargă la spital. Medicul român care a consultat-o vorbea o engleză aproximativă şi i-a spus că trebuie să-i scoată apendicele.

Dar când Jana Kramer a continuat să nu se simtă bine şi după intervenţia chirurgicală la care a fost supusă, a luat un avion spre SUA pentru a obţine un al doilea diagnostic medical. Aici a fost şocată să afle că medicii români au eliminat în mod eronat o altă parte a corpului şi că este nevoie să fie înlăturat un organ diferit.

Actriţa relatează că medicii din România 'i-au făcut operaţia, dar cele şase zile de recuperare postoperatorie s-au transformat în două săptămâni de spitalizare pentru că s-a îmbolnăvit de pneumonie'.

'Am zburat înapoi în America, iar doctorii mi-au explicat că problema nu fusese apendicele ei, ci vezicula biliară, iar dacă nu o eliminam aş fi murit', a mai relatat actriţa. (Agerpres)

Sursa: http://www.impactnews.ro/Life/Jana-Kramer,-la-un-pas-de-moarte-datorit%C4%83-presta%C5%A3iei-medicilor-rom%C3%A2ni-34736

Niciun comentariu: