miercuri, 17 iunie 2009

"Eram obosit", scuza unui doctor care a uitat un tifon in corpul unei femei

Acuzatii de malpraxis la Galati. O tanara mamica si-a pierdut o parte dintr-un ovar, dupa ce medicul care i-a facut operatia de cezariana i-a uitat in pantece o bucata de tifon.

Culmea, doctorul acuzat nu exclude sa fi gresit - era foarte obosit atunci, isi aminteste el. Nu este insa primul scandal in care e implicat. In urma cu sase luni, a asistat la nasterea unui copil care a venit pe lume cu un picior rupt.

Andreea Ionescu a adus pe lume in februarie primul sau copil. Totul parea ca decurge bine, insa dupa o luna, a inceput sa aiba dureri ingrozitoare. Abia cand a ajuns la o clinica din Iasi a aflat ce avea.

Tanara si sotul ei au ramas socati cand au aflat diagnosticul. Apoi le-au ajuns la urechi si celelalte acuzatii care planeaza in jurul medicului.

Oamenii sunt hotarati sa faca plangere penale impotriva medicului, dar si a conducerii spitalului, care pare sa nu ia masuri in ceea ce-l priveste. Reactia lui dupa acest incident este uimitoare.

Pana cand autoritatile se vor pronunta, tanara mama si-a angajat deja un avocat si are de gand sa-l dea pe medic in judecata.

Sursa http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/eram-obosit-scuza-unui-doctor-care-a-uitat-un-tifon-in-corpul-unei-femei.html

Niciun comentariu: