joi, 26 iunie 2008

Un bărbat a murit după ce Salvarea a venit fără medic şi echipament

Dramă greu de înţeles la Oneşti, unde un fost fotbalist profesionist s-a stins după un meci din cauza unei ambulanţe care a venit greu, nu avea echipament de resuscitare şi medic.
Asta susţin martorii, care, până să ajungă salvarea, au încercat cu disperare să-l readucă în simţiri. Şefii serviciului de ambulanţă admit problema: le-au mai rămas doar asistentele, după ce singurul doctor pe care îl aveau şi-a dat demisia acum câteva luni.
Neputincioşi că nu îi pot fi de ajutor, prietenii lui au trăit clipe infernale. La un moment dat, un coleg de echipă a început să-i facă masaj cardiac şi respiraţie gură la gură, însă inima bărbatului de 44 de ani a cedat.
Spre uimirea celor din jurul fostului fotbalist, ambulanţa nu avea medic, iar asistenta i-ar fi pus omului doar o mască de oxigen pe faţă, fără să încerce resuscitarea. Fostul fotbalist a murit în salvare, în curtea spitalului. Directorul ambulanţei spune că maşina a ajuns rapid.
Bărbatului i s-a făcut rău după ce a jucat un meci într-un campionat local. Până la 33 de ani, Bogdan Furtună a fost fotbalist profesionist şi a jucat în liga a doua. Împietrită de durere, familia se gândeşte acum să-şi caute dreptatea în justiţie, pentru ca asemenea drame să nu se mai repete.

Sursa: http://www.protv.ro/stiri/eveniment/un-barbat-a-murit-dupa-ce-salvarea-a-venit-fara-medic-si-echipament.html

Niciun comentariu: