sâmbătă, 14 februarie 2009

Acuzatii de malpraxis dupa moartea unei tinere de 19 ani, mama unui bebelus




Inca un incident medical scandalos starneste revolta. De aceasta data, intr-o familie din Arad. Rudele unei tinere, care a murit la doar 19 ani, il acuza de malpraxis pe chirurgul care a operat-o de doua ori.
Acesta i-ar fi taiat cu bisturiul canalul ce leaga fierea de ficat, iar femeia s-a stins, dupa cateva zile in chinuri. Dureros este ca femeia avea un bebelus de numai o luna si jumatate.

In viata tinerei toate au mers snur, de anul trecut incoace. S-a casatorit in august, iar de curand a adus pe lume un baietel. Bebelusul nu isi va aminti insa de mama lui. Din vina unui medic, tipa rudele.

Femeia avea pietre la fiere. Urmau sa fie sparte cu un laser, asa ca a fost programata pentru o operatie relativ usoara, care nu lasa urme, spun medicii.

A fost de altfel externata, insa a revenit la spital cu dureri teribile, povestesc apropiatii. Acelasi chirurg a decis sa o deschida cu bisturiul. Aici ar fi gresit specialistul, arata raportul medico legal.

Tanara s-a stins pe o masa de operatie la Cluj-Napoca, unde medicii de la Arad au trimis-o, in disperare de cauza.

Sefii chirurgului acuzat de malpraxis ii iau acestuia apararea.

Rudele femeii vor sa depuna plangere impotriva chirurgului.

Familia Luminitei Trif, tanara de 19 ani, este impietrita de durere. O stiau sanatoasa si dintr-o data, in doar zece zile, s-a stins.

Ramas vaduv dupa doar cateva luni, sotul femeii isi va creste singur baietelul. Tanarul are 22 de ani, este angajat la o firma din Arad si castiga 800 de lei pe luna.

Mama tinerei, care este infirmiera la spitalul unde lucreaza chirurgul pe care il acuza de moartea fiicei sale, asteapta sa vada ce decizie ia Colegiul Medicilor, dupa ce va face plangere.

Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/noi-acuzatii-de-malpraxis-o-tanara-de-19-ani-a-murit-pe-masa-de-operatie.html

Niciun comentariu: