joi, 5 februarie 2009

O femeie din Satu Mare a murit după ce a fost plimbată prin spitale

Cazul de la Slatina, din urmă cu două săptămâni, când un bărbat a murit după ce a fost plimbat timp de patru ore prin spital, pare să se repete la Satu Mare.

O femeie de 71 de ani a murit după ce a fost purtată de la un spital la altul timp de două zile şi apoi trimisă acasă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Rudele femeii spun că aceasta se simţea rău şi nu a fost tratată corespunzător. "I-au dat injecţii, au ţinut-o pe băncile spitalului şi au trimis-o acasă cu o reţetă", a spus una dintre rude.

Conducerea Spitalului Judeţean din Satu Mare a început o anchetă în acest caz., a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Satu Mare. Asupra sancţiunilor se va pronunţa Colegiul Medicilor, a completat acesta.

"Toată ţara este o "Slatină", a spus vicepreşedinte Colegiul Medicilor, Gheorghe Borcea. "Colegiul Medicilor e organ de recurs, nu ne amestecăm în anchetă", a precizat aceasta.

Sursa: http://www.realitatea.net/o-femeie-din-satu-mare-a-murit-dupa-ce-a-fost-plimbata-prin-spitale--cum-comentati_451366.html

Niciun comentariu: