marți, 24 august 2010

A plans de durere 3 ore in curtea spitalului. Medicul de garda dormea

O ancheta se desfasoara in spitalul judetean din Buzau in curtea caruia o femeie de 73 de ani spune ca a urlat trei ore de durere, fara ca vreun doctor s-o intrebe de sanatate.

Se simtea rau, a mers la camera de garda si cei de acolo i-ar fi transmis ca medicul care ar fi trebuit sa se ocupe de cazul ei doarme. Asa ca pacienta a iesit in curte si le-a spus ca va astepta pe banca. Si-a asteptat.

Ce s-a intamplat?

Batrana a venit la camera de garda in jurul orei 14, impreuna cu fiul ei. Se plangea de dureri mari, iar medicul de familie ii daduse o recomandare pentru internare si ii pusese diagnosticul: hepatita de tip C. Femeia sustine insa ca nimeni nu a bagat-o in seama si a zacut aproape trei ore pe banca din curtea spitalului.

Speriate ca batrana ar putea muri in curtea spitalului, rudele au incercat de mai multe ori sa cheme un medic care sa o consulte, dar au primit de fiecare data raspunsuri greu de inteles.

Ca ultima solutie, fiul femeii a sunat la ambulanta, in speranta ca mama lui va primi macar un calmant. Dispecerul i-a spus insa ca nu trimite salvarea la un pacient aflat in curtea unui spital.

Dupa mai bine de trei ore de chin, a aparut un doctor si a consultat-o pe pacienta. Conducerea spitalului din Buzau verifica acum declaratiile batranei.

Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/o-batrana-a-plans-de-durere-3-ore-in-curtea-spitalului-medicul-dormea.html

Niciun comentariu: