vineri, 3 aprilie 2009

Malpraxis la maternitatea din Lugoj? Complicatii severe dupa o nastere




Durere si revolta amara, la adresa unui medic de la maternitatea din Lugoj. Rudele unei femei care a nascut prin cezariana un baietel il acuza pe doctor ca a neglijat pacienta.

Dupa ore lungi de asteptare pe la usi apropiatii au vazut cum tanara este dusa pe targa, plina de sange, la un alt spital. Acum este la reanimare in Timisoara. Cumplit e ca are o sansa la un milion sa scape cu viata.

Ramona are 29 de ani si a ajuns ieri dimineata la maternitatea din Lugoj. Era bine, povestesc ai ei, iar aseara la ora 19, a fost dusa in sala de operatie. A nascut dupa un sfert de ora. Apoi a inceput calvarul. Timp de trei ore apropiatii au stat incordati pe holuri asteptand sa vina un doctor si sa le spuna in ce stare sunt mama si copilul. In loc sa auda asta au vazut cum Ramona este scoasa pe targa, cu perfuzii, si urcata intr-o salvare.

Disperate, rudele l-au cautat pe ginecolog prin toata maternitatea.

Cu greu, o asistenta il localizeaza pe medic, iar acesta accepta sa vorbeasca doar prin telefon, desi se afla in spital.

Sotul Ramonei n-a mai dormit de ieri dimineata. Teama ii ingheata sufletul. Se roaga sa nu ramana singur cu cei doi copii.

Conducerea maternitatii din Lugoj a refuzat sa comenteze cazul. Sotul Ramonei intentioneaza sa faca reclamatie la Colegiul medicilor.

Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/malpraxis-la-maternitatea-din-lugoj-complicatii-severe-dupa-nastere.html

Niciun comentariu: